Изпращане 2019 - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Изпращане 2019

Галерия > 2018/2019 учебна година

  На 16.05.2019 г. се проведе тържествено изпращане на абитуриентите от Випуск 2019 на Търговска гимназия. Тържеството се проведе в обновения двор на училището, който предоставя много добри възможности за представяне на отделните класове и за присъствие на множество гости. Водещи бяха Адриан Михайлов, Симона Неделчева и Радостина Велинова.
  Директора на гимназият
а г-жа Снежана Танева произнесе приветствено слово към зрелостниците.
 С поздрав към завършващите ученици се включиха Мажоретният състав с ръководител г-жа Таня Димова, както и Фанфарният оркестър и Вокалната група на Търговска гимназия с ръководител г-н Михаил Янакиев.
  Зрелостниците, които в курса на обучение са се представили най-добре в отделните професионални направления, получиха грамоти и награди от ръководството на гимназията. Ученическият съвет на Търговска гимназия отличи със специални грамоти всеки клас от завършващия випуск.  
  Всеки клас от Випуск 2019 се представи пред учениците и гостите на гимназията, след като премина по Червения килим на успеха.
  Финалът на тържественото изпращане бе поставен с тракийско право хоро, в което се включиха ученици, учители и гости.


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню