Поздравителен адрес СА "Свищов" - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Поздравителен адрес СА "Свищов"

Галерия > 2016/2017 учебна година

Уважаеми учители,

Скъпи ученици,

Приемете искрените поздравления от академичното ръководство на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов по повод получаването на дипломи от зрелостниците на випуск 2017 г. Този тържествен момент е от особено значение, тъй като е своеобразна отправна точка в житейския Ви и професионален път и разкрива нови хоризонти за бъдещото Ви развитие.

Изразяваме благодарността си към всички участници и призьори в организираните от висшето ни училище конкурси и национални ученически състезания през учебната 2016/2017 г., които показаха своите качества и умения за работа в академична среда. В лицето на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов всеки един от Вас може да намери партньор и съмишленик в своето израстване в областта на икономическите науки.

От сърце Ви желаем здраве, много кураж, самочувствие и увереност по пътя, който Ви предстои да извървите напред и нагоре!

На добър час, скъпи зрелостници!


от Академичната общност
на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню