В Народното събрание - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

В Народното събрание

Галерия > 2011/2012 учебна година

На 6 април 2012 г. Търговска гимназия със съдействието на г-жа Нели Калнева организира посещение на Народното събрание с учебна цел на ученици от ХІ клас и участници в клуб "Дебати".
Образователното посещение беше съобразено с програмата на Народното събрание в деня на Парламентарен контрол. Учениците имаха възможност да проследят част от пленарното заседание, както и да направят кратка обиколка из кулоарите на държавната институция.
Благодарение на любезното съдействие на г-н Красимир Красимиров от Дирекция "Пресцентър и връзки с общественността" при Народното събрание на Република България единайсетокласниците научиха за значими моменти от историята и дейността на Народното събрание, разгледаха и пленарната зала и се възползваха от възможността да зададат своите въпроси на народния представител г-жа Нели Калнева.
Специално внимание г-н Красимиров отдели на участниците в клуб "Дебати", които разказаха за своята дейност и дискутираха по актуални за тях въпроси.
В края на визитата г-жа Калнева и г-н Красимиров изразиха удовлетворение от срещата с учениците, за които всичко случило се бе особено вълнуващо и ще остане като незабравим спомен.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню