Зрелостен изпит по БЕЛ 2017 - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Зрелостен изпит по БЕЛ 2017

Галерия > 2016/2017 учебна година
 

   И през тази учебна година зрелостният изпит по български език и литература доказа високите възможности на учениците от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски”, Стара Загора. Мобилизирани и отговорни, те имат среден успех много добър 5,09, който ги нарежда на  второ място в Старозагорска област. Първите шест училища по успех са следните:

1. ГПЧЕ "Ромен Ролан" - мн.добър 5,28
2. Търговска гимназия "Княз Симеон Търновски" - мн.добър 5,09
3. ПМГ "Никола Обрешков", Казанлък - мн.добър 5,09
4. ЧСУ "Делфините"- мн.добър 4,94
5. ПМГ "Гео Милев" - мн.добър 4,90
6. ПГСАГ "Лубор Байер" - мн.добър 4,57

   Резултатът е израз на задълбочената работа през последните две години и желанието на учениците да се утвърдят сред най-добрите професионални учебни заведения в областта и страната. Въпреки ограничения брой часове, зрелостниците на Търговската гимназия се доближават до постиженията на езикови гимназии, което превръща резултата в още по-значим.  
   Да им пожелаем  успешна житейска и професионална реализация и дано и в бъдеще  резултатите от зрелостния изпит по български език и литература да са така впечатляващи!


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню