ENGLISH LANGUAGE COMPETITION - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

ENGLISH LANGUAGE COMPETITION

Галерия > 2018/2019 учебна година

Учениците от 10 г клас при Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски”:
1. Моника Маринова Момчилова
2. Теодора Валентинова Христова
3. Кирил Маринов Тенев – Кочат
4. Ивайло Тотев Тотев

съставляваха отбора, който представи училището в 16-то издание на Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето”, организирана от Фондация „Дарби” и Национален дворец на децата. Инициативата се реализира с подкрепата на МОН.


  Това е единственото по рода си кариерно състезание на английски език за гимназисти в страната, което дава възможност на ученици от цялата страна да се срещнат помежду си, да премерят знанията си по езика, да научат повече за водещи образователни системи, специалности и професии и да развият ценни презентационни и комуникативни умения, необходими днес на всеки млад човек.


  Викторината се проведе като регионално състезание в 6 български града (Варна, Бургас, Стара Загора, София, Плевен и Благоевград) на 16 ноември 2018г.


  Отборът на нашето училище зае III място във Викторината на регионалното състезание, и бе поздравен за достойното представяне от помощник директорите г-жа Майноловска и г-жа Яръкова. Изказани бяха благодарности за добрата подготовка на г-жа А. Христова, учител по английски език. Директорката, госпожа Снежана Танева, поздрави участниците за сериозното отношение към инициативата, както и за отговорността да представят училището. Тя им пожела още бъдещи престижни награди и призови места в други подобни състезания!


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню