Шеметна надпревара 2016 - градски кръг - ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ; Княз Симеон Търновски; Стара Загора; Официален сайт; ТГ; High School of Economics; Stara Zagora; Knyaz Simeon Tarnovski; official website;

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Шеметна надпревара 2016 - градски кръг

Галерия > 2015/2016 учебна година

 Шеметна надпревара - едно невероятно преживяване, състояло се на 18 юни, в което учениците  не само се забавляваха, но и научиха много - за толерантността, екипността, спортменството и колегиалността.
 За пореден път младите хора на Стара Загора ни убедиха в своята креативност и жажда за приключения. Състезанието се проведе за пета поредна година и в него се включиха 13 отбора. Състезатели и организатори на маршрутите и задачите са учениците от 5 училища – Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, ПМГ „Гео Милев“, СОУ “Максим Горки“, ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и Професионалната гимназия по електротехника „Г.С. Раковски“.
Партньори на състезанието бяха община Стара Загора, Общинския център за наука, изкуство и култура и Зонта клуб. Тази година градският кръг на "Шеметна надпревара" се проведе под наслов "Не на насилието".
 С помощта на Димо Димов - художник-склуптур и графичен артист - бе изработена "Младежка стена на ненасилието". Вкусен финал беше тортата, подарък от Зонта клуб, с логото на проекта "Гласове срещу насилието". Грамоти за ученическите съвети, организирали състезанието, и предметни награди за победителите бяха осигурени от Община Стара Загора. Благодарим и на Радио Стара Загора за подкрепата.


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню